Notícia

22 maig, 2019

NOU SERVEI METEOROLÒGIC METMÒBIL PER PUIGPELAT

El Centre Meteorològic de l’Alt Camp, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puigpelat i l’observador meteorològic del mateix municipi, posa en funcionament el nou servei gratuït METMÒBIL. Metmòbil és una NOVA XARXA METEOROLÒGICA INTEL·LIGENT GLOBAL PER A APLICACIONS AMB MÒBIL I INTERNET A TEMPS REAL.

L’aplicació dona Informació en temps real de temperatura, humitat, pressió atmosfèrica, precipitació, velocitat i direcció del vent, índex ultraviolat, imatges en temps real del estat del cel i històriques dels dies passats i previsió del temps pels propers dies.

Aquest servei de informació a temps real dona un servei ràpid pels ciutadans, camp agrícola, empreses, turisme, entre altres serveis.

Una dada molt important serà la informació en temps real de Puigpelat de la radiació ultraviolada (UVI) del sol, per una previsió de l’índex de la protecció de la pell amb l’exposició al sol pels ciutadans de Puigpelat.

El mateix temps, com és una xarxa de informació global mundial, dona a potenciar i conèixer turísticament Puigpelat.

Aquesta xarxa s’anirà ampliant a altres municipis de l’Alt Camp que estiguessin interessats a disposar d’aquest servei. Donant un servei de intel·ligència global de la climatologia de la Comarca de l’Alt Camp.